Реклама

20 жовтня 2009 р.

Блог-факультатив

Ідея цього блогу народилася несподівано у розмові з Оленою Поліщук (Севастьяновою). Сенкс! А потім наша колишня студентка Ксюша Семяннікова почала по асьці задавати питання на теми, які пов`язані з інформаційними технологіями

Сподіваюся, що Вам буде цікаво і корисно взнати щось нове про використання комп'ютерів у педагогічній діяльності. Спробую розглянути теми, які не можуть вивчатися на парах. Тобто будемо вести такий собі факультатив з ІТ. Глобальні теми ми навряд чи будемо зачіпати. Тому, не задавайте питання на кшталт: "Як працювати в PageMaker'і,?". Такі питання не для блогу, вони занадто складні для висвітлення.

Питання задавайте у коментарях до дописів. Вказуйте своє ім'я. Беріть активну участь у обговоренні.

Думаю, що хоча б раз на тиждень підніматиму нову тему.

2 коментарі:

  1. Я перший!
    Умова. Є 3 точки доступу Wi-Fi , 1 роутер-маршрутизатор з Wi-Fi, можливо 1 комп чи НАС-сервер + локальна мережа ХГПА.
    Завдання:
    1.підключити це все до академської мережі;
    2. зробити у академській мережі сервер (підключити НАС-сервер), на який можна було б заливати потрібний для навчання матеріал (щоб через ці точки доступу був доступ до даного ресурсу сервера + щоб кожна кафедра могла заливати свій матеріал на сервер: зробити папку типу Incomplete)
    Як можна це зробити?
    Наперед дякую за відповідь.

    ВідповістиВидалити
  2. Олег, шось не маю натхнення розлого кнопати на тему попереднього коментаря. Подивися тут: http://startup.lviv.ua/lang/uk/lsc40summary/

    Цитата

    Наостанок з короткою презентацією виступив Ярослав Шаткевич, гість із Вільнюса, Литва. Він розповів про свій проект Ututi, який орієнтований на пост-радянські університети і вирішує проблему пошуку конспектів лекцій викладачів перед екзаменом. Проект зараз шукає представників серед студентських організацій на Україні. На запитання чи є щось подібне на Заході Ярослав відповів: “На жаль дана проблема є тільки в пост-радянській системі освіти, на Заході кожен університет має власну подібну систему.”

    Кінець цитати. Хлопець реально цікаві штуки розказував. Якшо цікаво можемо в скайпі поговорити

    ВідповістиВидалити